Velkommen til Dahl & Gravesens Murerfirma ApS

Om os

Hos Dahl & Gravesens Murerfirma ApS hjælper vi hver dag kunder med løsning af diverse forskellige murer opgaver. Vores virksomhed startede for 2016 med blot 2 medarbejdere, men med en hurtigt stigende efterspørgsel, har vi i dag udvidet vores team, således at vi med 8 mand kan hjælpe med både store og små projekter.

Vi hjælper bl.a. med:

Et ungt og innovativt team

Vores kompetente team af 8 mand har en lav gennemsnitsalder, men det betyder ikke, at vi ikke har erfaringen til at levere kvalitetsfyldte løsninger - med bl.a. en DM-titel på bagen og desuden arbejde med et væld af forskellige opgaver, kan vi trods vores unge alder tilbyde at hjælpe inden for stort set alle aspekter af murerbranchen. Vi har samtidig muligheden for at løse opgaver efter de mest moderne, nye teknikker og metoder, og innovative løsninger er en del af vores virksomhedskultur.
 

Kvalitet, god service og øje for detaljen

En tredelt vision danner baggrunden for vores succes og også for vores generelle, daglige arbejde. Vi vægter altid kvaliteten højt med løbende kvalitetskontrol, mens vores høje serviceniveau desuden ikke er til at tage fejl af. Når vi bliver tilknyttet en opgave, er selv de mindste detaljer i fokus, fordi vi ved, at kun på denne måde, skaber vi tilfredsstillende resultater - både for os og for kunder.

Ring eller skriv til os i dag!

Selvom vi har hovedsæde i Thisted, hjælper vi gerne kunder i et større område omkring både Hanstholm og Thy. Med vores dygtige team, vores høje serviceniveau og det konstante fokus på en kvalitet, der er helt i top, tør vi godt love, at du med os som partner kan få løst din mureropgave med stor tilfredshed. Kontakt os i dag på telefon 40 85 54 08 eller på mail murer@dahl-gravesen.dk.