Nybyggeri

Nybyggeri i Thisted, Hanstholm og omegn

Nybyggeri kan ofte virke uoverskueligt og vanskeligt, men med os på sidelinjen, kan du læne dig tilbage og være sikker på, at det færdige resultat er præcis, som du ønsker.

Hos Dahl & Gravesens Murerfirma ApS står vi med 8 motiverede og kompetente medarbejdere, klar til at hjælpe med både store og små opgaver. Nybyggeri kan være en stor mundfuld, men vi sørger for, at du føler dig tryg i processen, og at dine ønsker er i højsædet fra start til slut.

Vi holder til i Thisted med har også hjulpet kunder med nybyggeri i andre nærliggende byer som Hanstholm og resten af Thy omegn.

Professionelt nybyggeri

Skal vi stå for dit nybyggeri, får du en samarbejdspartner går op i at give dig et veludført produkt uanset opgaven. Som udgangspunkt gør vi alt for at overholde vores aftaler med den enkelte kunde og før vi begynder på en opgave sørger vi altid for at få en produktiv samtale med kunden om behov, ønsker og forventninger fra begge parter.

På den måde undgår vi fejl og misforståelser og chancen for et tilfredsstillende resultat øges gevaldigt.

Nybyggeri med fokus på kundetilfredshed

Uanset hvilken branche, der arbejdes i, er et højt serviceniveau afgørende, når arbejdet indebærer kundekontakt. Hos Dahl & Gravesens Murerfirma er vores høje serviceniveau underbygget af vores fokus på kundetilfredshed, erfarne medarbejdere, som gerne rådgiver og inddrager kunden i processen samt den løbende, tætte dialog med hver enkelt kunde.

Disse faktorer er i højsædet ved alle vores projekter, men især når det gælder nybyggeri, kan de være afgørende for at skabe et trygt samarbejde mellem os og kunden.

Kontakt os i dag

Vores virksomhed er beliggende i Thisted, og herfra hjælper vi mange kunder med nybyggeri i f.eks. Thy og Hanstholm. Skal du også have hjælp med dit nybyggeri fra dygtigt personale? Så kontakt os i dag!

Du kan ringe på telefon 40 85 54 08 eller skrive til os på mail murer@dahl-gravesen.dk eller via vores kontaktformular længere nede på siden.

Husk at vi tilbyder alle former for murerarbejde, bl.a. opførelse af tilbygningervandskuring og nyt badeværelse.