Vandskuring

Vandskuring – for det smukke og rustikke udtryk

Her hos Dahl & Gravesens Murerfirma ApS har vi stor erfaring med vandskuring. Mange af vores kunder i Thisted, Hanstholm og i resten af Thy har fået vandskuret deres huse af os, og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du ønsker at få vandskuret dit hus, ligesom vi naturligvis også kan stå for vandskuringen ved nyere bygninger.

Altid pænt slutresultat i høj kvalitet

Vandskuring er en dekorativ løsning, som giver huset en smuk facade, og det er især til dig, der godt kan lide et rustikt udtryk. Vi bruger naturligvis markedets bedste vandskuringspuds. Farverne er typisk hvid eller grå, men vi anbefaler, at huset males efter vandskuringen. Derved opnås det bedste slutresultat, som både er en fryd for øjet og sikrer holdbarheden.

Grundighed er fundamentet

Et grundigt forarbejde er alfa og omega, når huse skal vandskures. Hvis ikke murens overflade og stand er blevet inspiceret eller fugtigheden målt, kan det nemlig have store konsekvenser for huset. Vi tager os altid god tid til at kontrollere underlaget og materialerne, for hvis vi vurderer, at muren ikke egner sig til at blive vandskuret, gør vi det selvfølgelig ikke. Men på trods af, at vi er grundige, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke er effektive – snarere tværtimod.

Kontakt os for mere

Vi hører hellere end gerne fra dig, hvis du vil høre mere om vandskuring eller er interesseret i en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi træffes på telefon 40 85 54 08 eller på mail murer@dahl-gravesen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk vi også tilbyder løsningen inden for nybyggeritilbygning og renovering af badeværelse.