Tilbygning

Skal du bygge til?

Står du overfor et større eller mindre tilbygningsprojekt, og har du brug for en professionel samarbejdspartner? Så kan vi hos Dahl & Gravesens Murerfirma ApS hjælpe. Med kompetente medarbejdere, der hver dag arbejder effektivt for en høj kundetilfredshed, kan du være sikker på, at dine ønsker altid kommer først. Når det gælder tilbygninger, arbejder vi for alle typer af kunder - både store og små - i og omkring Thisted, Thy og Hanstholm og vi er stolte over, at vi i dag er med helt fra start til slut ved alle projekter.

Kyndig hjælp til alt inden for tilbygning

På trods af, at vi er et ungt murer team, har vi gennem årene opbygget erfaring der gør, at vi i dag hjælper med stort set alle opgaver inden for tilbygning. For alle vores tilbygningsprojekter er det vigtigste, at kundens ønsker opfyldes, og at kvaliteten er helt i top, og det betyder, at uanset hvad opgaven lyder på, spiller det tætte samarbejde med kunden en stor rolle i vores arbejde. Vi har stor erfaring med bl.a. følgende:

  • Murertilbygning
  • Sokkel
  • Udestue
  • Garage
  • Fugning
  • Og meget mere

Vi er med helt til slut

En tilbygning kan komme i mange afskygninger, men hvad alle har til fælles er, at vigtigheden af professionalisme i arbejdet med dem bør prioriteres gennem hele processen. Og det er vi hos Dahl & Gravesens Murerfirma klar over. Derfor prioriterer vi altid at være med fra start – og helt til slut - og vi sørger for at afslutte alle tilbygningsprojekter med glade og tilfredse kunder samt høj faglighed for øje.

Kontakt os for et tilbud på tilbygning i dag

Du er velkommen til at ringe på telefon 40 85 54 08 eller skrive på mail murer@dahl-gravesen.dk, hvis du vil høre mere om vores arbejde med tilbygninger.

Husk at vi også udfører mureropgaver inden for bl.a. nybyggerivandskuring og nyt badeværelse.