Renovering af hus

Hos Dahl & Gravesens Murerfirma ApS tilbyder vi vores hjælp til renovering af hus i Thisted, Hanstholm og resten af Thy. At renovere hele huset eller dele af det, kan være et større projekt. Derfor tilbyder vi vores overblik, erfaring og ekspertise indenfor området så du kan opnå dit ønskede resultat. Vi har i flere år hjulpet mange kunder med diverse mureropgaver og hjælper da også gerne dig med din hjem.

Vores medarbejdere er dygtige, punktlige og tager gerne imod en udfordring. Vi påtager alle opgaver indenfor murerfaget, store som små. En række af vores ydelser med hensyn til renovering af hus kommer typisk i form af:

  • Gulvrenovering
  • Ny belægning af fliser og klinker
  • Nedrivning eller opbygning af vægge
  • Renovering af badeværelse
  • Facaderenovering

Bevæger din opgave sig ud over parametrene for ovenstående, skal du ikke bekymre dig. Dette er blot en kort oversigt over typiske ydelser. Og som sagt tager vi gerne imod en udfordring.

Renovering af hus er en god investering

Uanset om du foretager en renovering af et lokale eller hele huset vil det altid betyde en øget ejendomsværdi. Værdien på boligen øges naturligvis afhængig af hvor omfattende renoveringen er. Samtidig er nogle rum i boligen mere værd end andre. Renovering af køkken og badeværelse giver typisk din bolig det største pris boost fordi det er de dyreste at få renoveret.

Hvad koster renovering af hus?

Hvad kan prisen løbe op i når der er tale om renovering af huset? Som med den øgede ejendomsværdi afhænger prisen af opgavens omfang og afhænger af hvilke rum der er tale om.

Få et uforpligtende tilbud på din renovering

Skal vi stå for renoveringen af dit hus er du velkommen til at kontakte os via tlf. 40 85 54 08. Er vi optaget har du også mulighed for at skrive til os på e-mail murer@dahl-gravesen.dk eller benyt vores kontaktformular.