Nyt badeværelse og renovering af badeværelse

Et flot nyt badeværelse kan gøre en stor forskel for det samlede indtryk af en bolig, og hos Dahl & Gravesens Murerfirma ApS hjælper vi med både nybygning og renovering af badeværelse. Uanset om det blot gælder lægning af nye fliser eller om der er brug for en totalrenovering af et helt badeværelse, er vi klar til at hjælpe.

Fokus på godt håndværk

Når det kommer til opbygning af et nyt badeværelse eller renoveringsprojekter der indebærer f.eks. belægning, er vi både dygtige og pålidelige. Vi er det rette valg, fordi vi er detalje orienteret, og derfor bliver det endelige resultat altid veludført. Vi ønsker i ligeså høj grad som enhver af vores kunder, at det færdige badeværelse bærer præg af godt håndværk, og på den baggrund benytter vi altid effektive metoder samt produkter der sikre dig en høj kvalitet.

Dine ønsker til nyt badeværelse kommer først

I dag ses badeværelser i mange former, farver og design, og vi ved, at det kan være meget forskelligt fra kunde til kunde, hvilke ønsker og behov, som ligger bag et renoveret eller nyt badeværelse. Hvis du er på udkig efter et murerfirma, hvor du kan være sikker på, at dine ønsker altid kommer først, er vi de helt rette til opgaven.

Lad os hjælpe dig med dit nye badeværelse

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan gøre dine drømme om et renoveret eller nyt badeværelse til virkelighed, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 85 54 08 eller på mail murer@dahl-gravesen.dk eller via kontaktformularen nederst på siden. Vi holder til i Thisted men arbejder ofte for et væld af kunder i lokalområdet omkring Thy og Hanstholm.

Husk at vi udfører alle former for mureropgaver bl.a. nybyggerivandskuring og tilbygning.

Vi glæder os til at hører fra dig.