Dahl og Gravesens Murerfirma: Vi hjælper uanset, om du skal bygge nyt eller renovere

Uanset om man går og påtænker renovering af sit hus eller et nybyggeri, er det altid en stor beslutning, der bør baseres på nøje overvejelser om fordele og ulemper samt muligheder og begrænsninger.  Vi tilbyder altid vores kunder kyndig rådgivning i forbindelse hermed, så du kan tage en velovervejet beslutning.

Renovering af dit hus kan ofte betale sig, hvis du er glad for at bo i dit nuværende hus og blot ønsker fx at modernisere det eller energioptimere med nye vinduer og døre. Nybyggeri er derimod en fordel for dig, hvis du eller din familie er vokset fra jeres nuværende bolig og drømmer om bedre forhold. 

 

Energisparende renovationer kan på længere sigt sparer dig penge

Energisparende renovation er en populær og typisk ydelse i renovationsbranchen. Hos Dahl og Gravesens Murerfirma har vi hjulpet mange private såvel som institutioner og kommunale bygninger i Nordvestjylland med at optimere deres energiforhold og give dem et nyt energimærke, der er med til at øge salgsværdien af boligen eller virksomheden. Energisparende renovationer er samtidig en optimal renovationsydelse, fordi de på sigt betaler sig selv hjem.

Med en energisparende renovation vil du på sigt spare penge på fx varmeregningen og gøre din bolig mere attraktiv på markedet alt imens, at du også skåner miljøet. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende gennemgang af din ejendom, så vi sammen kan finde den bedste og mest kostvenlige løsning.

 

Få indblik i, hvad der driver prisen for et boligrenoveringsprojekt

Der er selvsagt mange faktorer, der er med til at afgøre prisudfaldet i forbindelse med renoveringsprojekter. Som udgangspunkt kan man dog skelne imellem overflade- og totalrenovering, da en overfladerenovering er et betydeligt mindre og derfor billigere projekt.

Vi har hjulpet med mange renovationsopgaver i blandt andet Aalborg, hvor vi på baggrund af kundens budget vejleder i valg af materialer, renoveringsomfang og begrænsninger.

Kontakt os i dag og indhent et godt tilbud.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet