Nybyggeri

Nybyggeri kan ofte virke uoverskueligt og vanskeligt, men med os på sidelinjen, kan du læne dig tilbage og være sikker på, at det færdige resultat er præcis, som du ønsker. Hos Dahl & Gravesens Murerfirma ApS står vi med 8 motiverede og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe med både store og små nybyggeropgaver. Nybyggeri kan være en stor mundfuld, men vi sørger for, at du føler dig tryg i processen, og at dine ønsker er i højsædet fra start til slut.

Professionelt nybyggeri

Hvis du spørger både os og vores tidligere kunder, vil du blive fortalt, at dét som gør os de helt rigtige til et nybyggerprojekt er, at vi arbejder på et højt fagligt niveau uden, at dine ønsker komprimeres. Effektivitet og kvalitet kan sagtens hænge sammen, og det er vi et bevis på - vi sørger for at overholde alle aftaler med den enkelte kunde, men samtidig er vores professionalisme og kyndighed aldrig til at tage fejl af.

Et gennemgående højt serviceniveau

Uanset hvilken branche, der arbejdes i, er et højt serviceniveau afgørende, når arbejdet indebærer kundekontakt. Hos Dahl & Gravesens Murerfirma er vores høje serviceniveau underbygget af bl.a. et ekstremt fokus på kundetilfredshed, erfarne medarbejdere, som gerne rådgiver og inddrager kunden i processen samt den løbende, tætte dialog med hver enkelt kunde. Disse faktorer er i højsædet ved alle vores projekter, men især når det gælder nybyggeri, kan de være afgørende for at skabe et trygt samarbejde mellem os og kunden.

Lad os høre fra dig

Vores virksomhed er beliggende i Thisted, og herfra hjælper vi mange kunder med nybyggeri i f.eks. Thy og Hanstholm. Skal du også have hjælp med dit nybyggeri fra dygtigt personale? Så kontakt os i dag! Du kan ringe på telefon 40 85 54 08 eller skrive på mail murer@dahl-gravesen.dk.

 

Husk at vi tilbyder alle former for murer arbejde, bl.a. opførelse af tilbygninger, vandskuring og nyt badeværelse.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet