Få en professionel pudsning af din væg og giv dit hjem et nyt udtryk

Hos Dahl og Gravesens Murerfirma har vi haft fornøjelsen af at pudse vægge op i en række forskellige boligtyper på tværs af Nordvestjylland. Fordelene ved at få pudset sin væg op er primært æstetiske, og pudsning af væggen er da også blevet mere og mere populært i de ældre parcelhuse, hvor folk ønsker at slippe af med det kedelige, blanke murværk.

Der er også den fordel, at en pudset væg er betydeligt nemmere at vedligeholde og mindre småskader og borehuller er dertil også nemmere at reparere. Hos Dahl og Gravesen tilbyder vi kyndig, faglig rådgivning i forbindelse med at få valgt det helt rigtige pudsningsmateriale, så du kan opnå det udtryk, du ønsker.

 

Dette bør du overveje i forbindelse med valg af puds

Der findes forskellige tilgange til at pudse en væg op alt afhængig af det udtryk, du ønsker pudsen skal efterlade. Hos Dahl og Gravesen har vi erfaring med alt fra strandmørtel og bakkemørtel til tyndpus og indfarvet puds. Hvis du fx ønsker fortsat at kunne se murstenene i din murstensvæg, vil tyndpus være det oplagte valg for dig.

Indfarvet puds er til gengæld en god løsning til diverse betonvægge og lignende, som du synes trænger til en opløftning. Den indfarvede puds gør det muligt for dig at få pudset væggen op med en af de forskellige standardfarver, så du undgår at skulle efterbehandle pudsen med maling eller lignende.

 

Kontakt os og få et konkurrencedygtigt tilbud allerede i dag

Hos Dahl og Gravesen værdsætter vi en god og gennemsigtig dialog med vores kunder, så det færdige resultat kan afspejle den plan, vi sammen har lagt for pudsningen.

Hvis du påtænker at få en professionel pudsning af din væg, må du endelig kontakte os, så vi kan give dig en vejledende pris på arbejdet og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi træffes bedst på telefonnummeret 40 85 54 08. Vi glæder os til at høre fra dig!

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet